Trackmania Nations Forever

trackmania screenshot

Een gratis spel in de breedste zin van het woord, TrackMania Nations Forever laat je op hoge snelheid over leuke en spectaculaire banen scheuren, solo of met anderen. Nations Forever biedt een nieuwe “Forever” versie van de Stadium-omgeving, een solide solomodus en 65 gloednieuwe, steeds moeilijker wordende banen. TrackMania Nations Forever zal een nog groter aantal spelers bij elkaar brengen dan de originele Nations, dankzij de spannende modi voor meerdere spelers, innovatieve online-functies, en revolutionaire interactiviteit tussen spelers.

TrackMania Nations Forever biedt een nieuwe “Forever” versie van de Stadium-omgeving, een solide solomodus en 65 gloednieuwe, steeds moeilijker wordende banen. TrackMania Nations Forever zal een nog groter aantal spelers bij elkaar brengen dan de originele Nations, dankzij de spannende modi voor meerdere spelers, innovatieve online-functies, en revolutionaire interactiviteit tussen spelers.

De Nadeo studio koos met TrackMania Nations Forever ervoor om de mogelijkheden van de PC als een platform voor gaming, creativiteit en communicatie volledig te benutten, zodat een groter aantal spelers een unieke speelervaring kan delen.

Share

Video:

Grootte:
506 mb

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (18 stemmen, gemiddeld: 3,89 van de 5)

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. jaimy schreef:

  bedankt hoor

 2. ronan schreef:

  waar moet je downloaden

 3. pepijn schreef:

  ja waar moet je downloaden ik snap het niet

 4. jarno schreef:

  waar downloaden

 5. gaatjeniksaan schreef:

  je moet op de link kliken

 6. gaatjeniksaan schreef:

  je kan het niet gratis downloaden je moet het kopen voor 20 euro.-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *